Blogi

Lintsin pate

3.10.2017

Syksyn pimeneviin iltoihin parasta herkuteltavaa on pate sipulihillokkeen kanssa. Haluammekin jakaa tämän Pastiksen ja Murun herkun reseptin teidän kanssanne jotta tekin pääsette näitä herkuttelemaan. LINTSIN PATE 4cl konjakkia 4cl portviiniä 6cl punaviiniä 2 laakerinlehteä 1 sipulia 1 valkosipulia 50-100g huhtasieniä … Continued

Lue lisää

Raimonds Thomssons VS. Samuil Angelov

16.9.2017

Viime viikot vietettiinkin Murussa hakien ratkaisua siihen kumpi herroista oli valinnut Murun Päivän Menu kokonaisuudelle paremmin toimivat viini yhdistelmät. Kotikenttä etu ja kuudes pelaaja saattoi Samuilin niukkaan voittoon. Saimme nauttia kaksi päivää Raimondsista täällä Murussa, kisaa kuitenkin jatkettiin aina eiliseen … Continued

Lue lisää

#SommBattle VOL2

26.8.2017

Saamme vierailevaksi sommelieriksi 5.9.-6.9. Raimonds Tomsonsin Latviasta joka on voittanut tänä vuonna Euroopan ja Afrikan parhaan sommelierin tittelin. Nyt SommBatllen menu ja viinit on varmistuneet. Alla keittiömestarimme suunnittelema menu kokonaisuus ja Samuilin ja Raimondsin valitsemat viinit. Black Angus tartar ja … Continued

Lue lisää

Rapurallaa

8.8.2017

Murun vinkit onnistuneisiin rapujuhliin: Vaikkei meillä Murussa pääsekkään rapuja maistelemaan, ovat nämä joka syksyiset herkut myös lähellä meidän sydäntämme. Sisarravintoloissamme Pastiksen Le Petit Pastiksessa ja Eteläranta 16 viinikellarissa järjestät mitä hulppeimmat rapujuhlat ja rapulaulut saavat raikua. (www.pastis.fi)(www.bystro.fi) Muru Catering järjestää toki … Continued

Lue lisää

Vielä on kesää jäljellä, Päivän menu

24.7.2017

Nyt alkaa olla Fredalla lomat lusittu. Nyt on lasit kiillotettu  ja misat valmiina koska huomenna avataan ovet taas parin viikon kesätauon jälkeen. Porukka ollut eripuolilla suomea ja maailmaa hakemassa vaikutteita ja uusia ideoita, jotta voisimme olla taas parempia kuin koskaan … Continued

Lue lisää

Murun vinkit Juhannukseen

21.6.2017

Juhannuksen juhlat kruunaat helposti Murun mainioilla Juhannus vinkeillä. Helpot herkut vähentävät kokkailuun käytettävää aikaa keittiössä ja pääsette nauttimaan vieraidenne seurasta ja aikaa jää seurusteluun.   Henrin helppo Italialainen Panzanellasalaatti Tämä helppo resepti löytyy myös Henri Alenin tekemästä Vuoden Keittokirjasta! Raaka-aineet: … Continued

Lue lisää

Murulaiset Kisaa

5.6.2017

Varsinkin Murun salihenkilökunta on kunnostautunut viime vuosina erilaisissa alan kilpailuissa. Eritoten jo Sommelier kilpailu-uran toistaiseksi lopettanut omistajamme Samuil Angelovin kilpailumenestys on vertaansa vailla ja Samuil kannustaakin ja valmentaa meitä muita kilpailuihin valmistautuessa. Nykyään Samuil järjestää kilpailuja kotimaassa, ja toimii tuomarina … Continued

Lue lisää

Särki-lohiceviche ja kuivattua oliivia

31.5.2017

Kesä ja mökkikausi lähestyy. Lämpiävät illat saa kalastajat liikkeelle. Haluammekin jakaa teille reseptin jolla roskakalaksi mielletystä särjestä saa oikein käsiteltynä ja valmistettuna herkullisen annoksen. Rasvaisesta Lohesta ja itse pyydetystä särjestä syntyy Murun kesämenun raikas suosikki annos. Järvestä pyydetty särki kannattaa … Continued

Lue lisää

Muru Catering

23.5.2017

Mikko on Murun Catering nero. Hän hoitaa simänräpäyksessä kaiken tarvittavan välineistön, astiat, henkilökunan ja ruoat tilaisuuteen tai tilaisuuteen. Muru Cateringiltä hoituu niin intiimit koti-illalliset kuin isot Cocktail tilaisuudet. Asiakkaamme valitsevat meidät usein halutessaan tarjota vierailleen uniikin illallisen. Toiveissa voi olla … Continued

Lue lisää

Pastiksen Terassi

16.5.2017

Toissa viikolla aukaistiin Roballe taas sisar-ravintolamme Pastiksen  terassi. Terassi rakennettiin jo viimekesänä ensimmäisen kerran, mutta tänä kesänä terassia saatiin laajennettua Parkletin avulla.Tänä kesänä siis entistä useampi pääsee nauttimaan Pastiksen herkuista hyvänä päivänä myös auringossa lämminhenkisellä terassillamme .Terassi on mainio valinta rentoon … Continued

Lue lisää