Blogi

Murun Tastingit

15.3.2017

  Murun sommelierin Samuil Angelovin ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen. Viinilistalle päätyvät kuitenkin vain persoonallisten tuottajien tinkimättömällä ammattititaidolla valmistetut viinit. Murussa järjestetään erillaisia viinitasting iltoja vähintään kerran kuukaudessa. Sommelierimme (hamsterimme) … Continued

Lue lisää

Muru, Fredrikinkatu 41

9.3.2017

Piskuinen bistromme Fredrikinkadun varrella aukaisi ovensa yli kuusi vuotta sitten 4.11. 2010. Muru Dining sai alkunsa jo vuonna 2007, kun Henri Alen ja Nicolas Thieulon perustivat catering yrityksen. Jo alun perin tähtäimessä oli oman bistron aukaisu. Lopullisesti palaset loksahtivat paikoilleen … Continued

Lue lisää

Juustoja, juustoja, kirsikkaa

1.3.2017

  ”illallinen ilman juustoja on kuin silmäpuoli kaunotar” näin Brillat-Savarin on todennut Maun Fysiologiaa kirjassa.   Murussa juustot ovat pysyvä herkku osana Päivän menuamme. Tuli juusto sitten Ranskasta, Italiasta tai Hollannista saa sen suolainen ja rasvainen makupaletti suun väkisin virneeseen. Juustomme … Continued

Lue lisää

Lainavaatteissa!

21.2.2017

Lainavaatteissa oli Murun tämän vuoden hyväntekeväisyystempaus. Aikaisempina vuosina Muru on kerännyt rahaa syrjäytyneille nuorille, lastensairaalalle ja erityisnuorille. Tämän vuoden tuotto menee niin ikään syrjäytyneitä nuoria auttavalle Tukikummit säätiölle.  Muru sai tapahtumassa kerättyä Tukikummit Säätiölle 10 000€.

Lue lisää