Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Keittiöpäällikkö Henri Alenin filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita. Raaka-ainetoimittajina ovat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin huipputoimittajat ja kasvukautena keittiömme käyttää oman puutarhan yrttejä ja kasveja.

Suosituin tuotteemme on neljän ruokalajin päivän menu hintaan 52€, Lisäksi meillä on lista erilaisia annoksia itsetehdyistä leikkeleistä risottoon. Jokainen annos on tarkoin mietitty sen mukaan mitä luonto antaa.

Tietoa menusta

 

Varaa paikkasi herkutteluun tästä