JOULUKASSIT MYYNTIIN 20.11.
Suositut Joulukassimme ovat aikaisempina vuosina viety käsistä. Katotaan miten käy tänä vuonna. Kassin ostettavissa lahjakorttikaupastamme 20.11. alkaen ja kassien nouto viikoilla 50 ja 51.

http://lahjakortti.murudining.fi/

MURU AUKI ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ 6.12.
Suomen 100-vuotis juhlien kunniaksi Murukin pitää ovet auki juhlakansaa varten. Murussa nautitaan perinteisesti Päivän menua, mutta baarin puolelle voi tulla juhlistamaan vaikka pullolla shamppanjaa.

MURU JOULULOMALLA 23.12-8.1.

 

TIMO LASSY JA MIKKO HELEVÄ MURUSSA 12.2.2018
99€/Hlö

Saksofonisti Timo Lassyn suositut duokonsertit Ravintola Murussa jatkuvat ja maanantaina 12.2.2018 hänen vieraakseen tulee jazzurkuri Mikko Helevä.

Suomen arvostetuimpiin jazz-artisteihin lukeutuva Timo Lassy on esiintynyt oman yhtyeensä Timo Lassy Bandin kanssa yli 10 vuotta ja julkaissut 5 levyä kansainvälisesti. Hänen ilmaisussaan korostuvat upeat melodiat ja rytmi sekä vahvasti eteenpäin pyrkivä jazzperinteeseen nojaava improvisaatio.

Viidennessä duokonsertissa Ravintola Murussa Lassyn kanssa soittaa Mikko Helevä, joka on todellinen Hammond-urkujen mestari. Urkujen ja vanhan Leslie-vahvistimen täyteläinen soundi ja jalkioilla soitetut bassokuviot antavat pohjan vauhdikkaalle soul-jazzille. Tunnelmallisissa kappaleissa tämän upean soittimen herkkyys tulee lähietäisyydeltä kuultuna harvinaisen hienosti esille.

Konsertissa yleisöllä on mahdollisuus nauttia musiikista ja näiden kahden huippumuusikon yhteistyöstä lähes kosketusetäisyydeltä. Kauniit melodiat, soittimien muhkea soundi ja leikittelevä svengi ovat läsnä tässä intiimin jännittävässä tilaisuudessa.

Illan aikataulu:

Ovet auki 17.30

Konsertti alkaa 18.00

illallinen 19.00-

Liput myynnissä lahjakorttikaupassamme 

 

MURU WINESIN MAAHANTUOMIA VIINEJÄ pääset nauttimaan nyt myös kotona, mökillä tai yrityksesi tilaisuuksissa. Tutustu valikoimaamme, joka on tarjolla Alkon tilausvalikoimassa kautta Suomen! Valikoimaan pääset TÄSTÄ