
ART DINNER 2022
8.12. | 9.12. | 10.12. | TURKU
RAVINTOLA MURU X MAKASIINI CONTEMPORARY 2022
Ravintola Muru saapuu jälleen Turkuun loihtimaan unohtumattoman Art Dinner -illallisen 8.-10.12.2022 kello 18.00 alkaen.
Kulttuurihistoriallisesti merkittävässä miljöössä, galleria Makasiini Contemporaryssa, on tarjolla loisteliaan menun sekä viinilistan lisäksi suomalaistaiteilija Viljami Heinosen näyttely Elysian Fields sekä yhdysvaltalaisen Jonni Cheatwoodin näyttely An Unlikely Hero.
Galleristi Frej Forsblomin tarjoama taidekokemus yhdistettynä samppanjaan, sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelovin valitsemiin korkeatasoisiin viineihin ja ravintola Murun uskomattomiin makuelämyksiin takaavat eksklusiivisen tunnelman talven pimeneviin iltoihin.
Art Dinner 2022 tarjoillaan Makasiini Contemporaryssa (Turku) kolmena joulukuisena iltana: torstaina 8.12., perjantaina 9.12. ja lauantaina 10.12. kello 18.00 alkaen. Illallinen (99 €/hlö) sisältää upean neljän ruokalajin menun sekä samppanja-aperitiivin. Menut veloitamme etukäteen ja lähetämme maksulinkin varausvahvistuksen ohessa.
Lisäksi voit yhdistää menukokonaisuuteen sopivat viinit 69€/99€ hintaan. Voimme huomioida vain etukäteen ilmoitetut ruokavaliot ja allergiat, joten mainitsethan näistä varauksen lisätiedoissa.
Tutustu illan menuseen sekä viineihin alta:
MENU 99€
Sokerisuolattua siikaa, basilikakreemiä, pikkelöityä fenkolia, sekä vihreää omenaa
–
Tryffelirisotto ja sieniliemi
–
Haudutettua merilapin karitsaa, paahdettua ruusukaalia, hunajalla maustettua selleriä sekä Karitsajus
–
Suklaaleivos ja marinoitua luumua
HYVÄT VIINIT 69 €
2020 Ruppetsberger Riesling Organic, Weingut Mehling, Pfaltz Saksa
2017 Conca Tre Pile, Poderi Aldo Conterno, Piemonte Italia
2017 La Demoiselle de SociandoMallet, Haut Medoc, Bordeaux, Ranska
2015 LBV, Quinta Vale D. Maria, Douro, Portugal
PAREMMAT VIINIT 99 €
2020 Grüner Veltliner Alte Reben, Weingut Allram, Kamptal Itävalta
2017 Conca Tre Pile, Poderi Aldo Conterno, Piemonte Italia
2013 Cuvée du Plessy Côte-Rôtie, Domaine Barge, Rhône Ranska
1994 Colheita, Dalva, Douro, Portugal
Illallinen nautitaan 6–10 hengen pyöreissä pöydissä ja pöydät täytetään varausjärjestyksessä. Yli 6 hengen varauksiin järjestämme oman pöydän seurueelle. Muuten yhdistelemme pienemmät seurueet tarvittaessa samoihin pöytiin.
Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen art.dinner@murudining.fi.