
GALERIE FORSBLOM x RAVINTOLA MURU Parsaa & Samppanjaa
25.5. | 26.5. | HELSINKI
Ravintola Muru ja Galerie Forsblom toteuttavat yhdessä Parsa & Samppanja-illallisen 25-26.5.2023 kello 19.30–22.30. Aukaisemme ovet 19.15. Illallinen (199 €/hlö) sisältää aperitiivin, upean neljän ruokalajin menun sekä ruokiin yhdistetyt samppanjat.
Illallinen järjestetään taiteen täyttämässä Galerie Forsblomissa. Tarjolla loisteliaan samppanja-, parsa-illallisen lisäksi saksalaisen Ina Gerkenin ja suomalaisen Kerttu Saalin näyttelyt.
Menu
Grand Cru Blanc de Blanc Legras et Haas, Chouilly
Marinoitua vihreää parsaa, ricottaa, ja hasselpähkinä-punasipulivinegrettia
Champagne Rose, Domaine René Collet, Côte de Sézanne
Kuohkea parsakeitto, savukirjolohirilletteä ja lohen mätiä
Brut Reserve Magnum, Billecart-Salmon, Montagne de Rems
Haukiquenellit, rapukastiketta ja villiparsaa
2012 Millésime Expérience Grand Cru, André Jacquart, Mesnil-Sur-Oger
Karamellisoitua vaniljakreemiä, haudutettua raparperia ja mansikkaa
Tatittinger Nocturn
Illallinen nautitaan 6–10 hengen pyöreissä pöydissä ja pöydät täytetään varausjärjestyksessä. Yli 6 hengen varauksiin järjestämme oman pöydän/seurue, mutta mikäli varauksen henkilömäärä on vähemmän kuin 6, yhdistelemme tarvittaessa erillisiä varauksia samaan pöytään.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut allergiat.
Varauksen tekemisen jälkeen teille toimitetaan erikseen lasku, jonka maksamisen jälkeen varauksenne on vahvistettu. Lämpimästi tervetuloa!
Galerie Forsblom: Yrjönkatu 22, 00120 Helsinki
Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen varaukset@murudining.fi.