Yleistä
Muru-Dining Oy (Muru) toimittaa KOTILOUNAITA ainoastaan pk-seudulla alueelle Helsinki, Espoo, Kauniainen.

Kaikki tiedotteet tilaustasi koskien lähetetään sähköpostitse, joten sinun oletetaan seuraavan sähköpostiasi, kun olet tehnyt tilauksen kauttamme.

Muru ei vastaa mahdollisista viivästyksistä. Lisäksi pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen erityisistä syistä.

Hinnat ja maksaminen
Hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Ruoan arvonlisävero on 14 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Hinnat saattavat muuttua ylös- tai alaspäin, mutta asiakkaalle on voimassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta tai hintatieto on poikkeuksellisen alhainen yleiseen hintatasoon nähden.

Kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron sekä mahdolliset toimituskulut. Kassalta löydät myös toimitus- ja maksuehdot kokonaisuudessaan.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitukset
Murun verkkokaupassa on myynnissä Murun Päivän Menu. Toimitamme menut tuotteessa mainittuna päivänä klo 17-20. Seuraavan päivän menu on tilattava klo 23.30 mennessä toimitusta edeltävänä päivänä.

Varaamme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa.

Viivästyminen ja osatoimitus
Teemme parhaamme toimittaaksemme Kotilounaat asiakkaillemme mainitussa toimitusaikaikkunassa, mutta valitettavasti toimituksissa tulee joskus viivästyksiä. Emme voi koskaan taata, että tilaus on perillä tiettynä kellonaikana. Jos toimitus viivästyy, olemme yhteydessä asiakkaaseen sähköpostilla ja puhelimitse.

Palautusoikeus
Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta

Jos olet saanut viallisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet saanut viallisen tai vahingoittuneen tuotteen, tulee sinun tehdä reklamaatio asiakaspalveluumme (lisätietoa alla).

Reklamaatio
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse, jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen tai jos lähetyksestäsi puuttuu tuote. Halutessasi Maksupalautus tehdään 30 päivän kuluessa. On tärkeää, että liität palautukseen laskunumeron tai tilausnumeron, jotta tiedämme palautuksen tulevan sinulta.