Muru Catering

23.5.2017

Mikko on Murun Catering nero. Hän hoitaa simänräpäyksessä kaiken tarvittavan välineistön, astiat, henkilökunan ja ruoat tilaisuuteen tai tilaisuuteen. Muru Cateringiltä hoituu niin intiimit koti-illalliset kuin isot Cocktail tilaisuudet.

Asiakkaamme valitsevat meidät usein halutessaan tarjota vierailleen uniikin illallisen. Toiveissa voi olla joko intiimi illallinen kotona, ilman keittiössä hääräämistä tai julkisessa tilassa järjestettävä edustus tilaisuus.

Muru Cateringin ruuat ja palvelu hiotaan viimeiseen saakka kuntoon. Ruoka valmistetaan ravintoloidemme Murun ja Pastiksen keittiössä, ja illallisella sen viimeistelee ravintolamme huippukokit juhlapaikassanne. Mikko on yleensä mukana juhlapaikalla hovimestarin roolissa, varmistaen tilaisuuden sujuvuuden.

Tarjoukset suunnittelemme aina jokaisen tilaisuuden mukaisesti. Tilaisuuden luonne, asiakkaan toivomukset ja juhlapaika antaa meille mahtavat avaimet suunnitella juuri teille sopiva paketti, Illallinen voidaan tarjoilla joko lautasannoksina tai vaihtoehtoisesti seisovaan pöytään katettuna. Hoidamme tilaisuuden suunnittelun pöytäkoristeita, pöytiä, liinoja ja astioita myöten. Käytämme yhteistyö kumppaneinamme parhaita alan toimijoita. Autamme myös viinivalinnoissa, menun suunnittelun jälkeen voimme suunnitella alkon valikoimasta mahtavat viiniyhdistelmät illallisellenne Käytössämme on alan huippu Sommelierien Taneli Lehtosen ja Samuil Angelovin tietotaito.

Catering linjamme käyvät ympäri vuoden kuumina. Pyrimme tottakai järjestämään mahdollisimman monen asiakkaan tilaisuudet, mutta pienen yrityksemme vuoksi emme pysty järjestämään tilaisuuksia päällekkäin, koska haluamme varmistaa ensiluokkaisen palvelun ja ruokatuotteen. Hinta-laatu suhde cateringisämme on meistä huippu. Emme todellakaan ole markkinoiden edullisin ratkaisu mutta takaamme toiveidesi mukaisen herkullisen kattauksen ja ammattitaitoisen henkilökunnan tilaisuuksiisi. Jos siis kaipaat arjen luksusta rennolla otteella on Muru Catering oiva yhteistyö kumppani.Kun Muru on matkalla tilaisuuteen, tunnistat helsingin kaduilla meidät Muru Mobiilistamme.
Moikkaa kun nähdään.

 

Saara Alander