Pastiksen Terassi

16.5.2017

Toissa viikolla aukaistiin Roballe taas sisar-ravintolamme Pastiksen  terassi. Terassi rakennettiin jo viimekesänä ensimmäisen kerran, mutta tänä kesänä terassia saatiin laajennettua Parkletin avulla.Tänä kesänä siis entistä useampi pääsee nauttimaan Pastiksen herkuista hyvänä päivänä myös auringossa lämminhenkisellä terassillamme .Terassi on mainio valinta rentoon herkutteluun tai lasillisen nauttimiseen. Pastiksen palvelualtis henkilökunta palvelee teitä ilolla ja rennolla fiiliksellä.

Blogissa ei ollakkaan aikaisemmin Pastiksesta puhuttu. Pastis on tavallaan Murun pikkusisar. Pieni ranskalainen bistro, kuin pala Pariisia olisi tippunut keskelle helsinkiä. Ravintolassa tausta musiikkina kaikuu ranskalainen musiikki, ruokalista on täynnä Lintsin mahtavia luomuksia jotka pohjautuvat perinteiseen ranskalaiseen keittiöön. Illallinen saa mahtavan aloituksen kun tilaa Pastiksessa Gremantin aperitiiviksi, Alkuun ehkä pieni tartar, pääruokana päivän kalansaalis ja sen jälkeen voikin alkaa jo tähyilemään baarin ylähyllyn Pastis valikoimaa espresson seuraksi. Timo ”Lintsi” Linnanmäki ja Camilla Tuhkanen ovat onnistuneet luomaan peri ranskalaisen kutsuvan tunnelman ravintolaan.

Jos jonain päivänä haluat päästä Pariisiin niin hae lievitystä matkakuumeeseen Pikku Robalta. Pastis palvelee teitä kesän ympäri.

  • Ma 16.30-23.30
  • Ti – Pe 11.30-23.30
  • La 11.30-15.30 (brunssi) & 16.30-23.30

Heinäkuussa Pastis on kiinni maanantaisin ja lounasaikaan kaikkina päivinä.