RAVINTOLA MURU,

HELSINGIN BISTRO-KLASSIKKO.
 

Ravintola Murun perustivat kaverukset 2010, tarkoituksenaan tehdä itselleen hyvä työpaikka ja kavereilleen paras mahdollinen ravintola. Muru on kirinyt vuosien aikana Helsingin ehdottomaksi klassikoksi. Muru tunnetaan sekä hyvästä ruuasta että niihin sovitetuista loistavista viineistä ja tinkimättömästä intohimosta asiakaspalvelua kohtaan.
Murun omistajat ja perustajat Henri Alén, Timo Linnamäki ja Samuil Angelov suunnittelevat päivittäin yhdessä Keittiömestari Karoliina Narkiniemen ja Ravintolapäälikkö Tiia Mikkosen kanssa, kuinka voisimme yllättää vieraamme tänään.

VIINIT

MURUN OMISTAJAN, SOMMELIER SAMUIL ANGELOVIN IDEOLOGIA ON TINKIMÄTTÖMYYS.
 

Murun sommelierin Samuil Angelovin ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen. Viinilistalle päätyvät kuitenkin vain persoonallisten tuottajien tinkimättömällä ammattititaidolla valmistetut viinit. Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, jotta voit kokeilla halutessasi useampia viinejä illan aikana. Jäähdytetty kattokellarimme sisältää satoja vaihtoehtoja painottuen enemmän vanhaan viinimaailmaan.

Piskuisessa baarissamme voit poiketa lasillisella ja nauttia vaikka juustoista tai itsetehdyistä leikkeleistä. Jos viinihammasta todella kolottaa, kysy kellarilistaamme. Wine Spectator antoi Murun viinilistalle Best of Award of Excellence tunnustuksen 1.9.2017.