VARAA PÖYTÄ
Fredrikinkatu 41, 00120 Helsinki Avoinna tiistai-lauantai klo 17–23 358 300 472 335 (0,34€/min + pvm/mpm)

Murun ruoka

Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Keittiöpäällikkö Henri Alenin filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita. Raaka-ainetoimittajina ovat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin huipputoimittajat ja kasvukautena keittiömme käyttää oman puutarhan yrttejä ja kasveja.

Samuil Angelov kertoo lyhyellä videolla lisää Muru menusta

Murun viini

Murun sommelierien Samuil Angelovin ja Taneli Lehtosen ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen. Viinilistalle päätyvät kuitenkin vain persoonallisten tuottajien tinkimättömällä ammattititaidolla valmistetut viinit.

Monia viinejä tarjoillaan myös laseittain, jotta voit kokeilla halutessasi useampia viinejä illan aikana. Jäähdytetty kattokellarimme sisältää satoja vaihtoehtoja painottuen enemmän vanhaan viinimaailmaan.
Muru Winesin tuotteita on saatavilla Alkon tilausvalikoimasta kautta Suomen. Katso Murun viinit Alkosta.
 
 

VIERAILE VIINIVINTILLÄMME

NAV ITEM example <-- CLICK