Murun ruoka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Keittiöpäällikkö Henri Alenin filosofia on yksinkertainen. Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Muuta ei tarvita. Raaka-ainetoimittajina ovat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin huipputoimittajat ja kasvukautena keittiömme käyttää oman puutarhan yrttejä ja kasveja.

Suosituin tuotteemme on neljän ruokalajin päivän menu hintaan 52€, Lisäksi meillä on lista erilaisia annoksia itsetehdyistä leikkeleistä risottoon. Jokainen annos on tarkoin mietitty sen mukaan mitä luonto antaa.

Samuil Angelov kertoo lyhyellä videolla lisää Muru menusta

 

AVAA ONLINE VARAUSKALENTERI TÄSTÄ