#SommBattle VOL2

26.8.2017

Saamme vierailevaksi sommelieriksi 5.9.-6.9. Raimonds Tomsonsin Latviasta joka on voittanut tänä vuonna Euroopan ja Afrikan parhaan sommelierin tittelin.

Nyt SommBatllen menu ja viinit on varmistuneet.
Alla keittiömestarimme suunnittelema menu kokonaisuus ja Samuilin ja Raimondsin valitsemat viinit.

Black Angus tartar ja punajuurimajoneesia
Black Angus tartar and beatroot mayonase

R.T. NV Brut Rosé, Loimer, Niederösterreich, Austria
S.A. 2015 Mencia Gancedo, Bodegas Gancedo, Bierzo, Spain

(Tryffelirisotto ja sieniconsomme)**
(Tryffel risotto and mushroom consomme)

R.T. 2013 Savagnin Arbois Blanc, B&S Tissot, Jura, France
S.A. 2011 Barbera d’Asti Vigna More, Alfiero Boffa, Piemonte, Italy

Paistettua sinipallasta ja sipulivaahtoa
Fried greenland halibut and onion foam

R.T. 2014 Soave Classico La Rocca, Pieropan, Veneto, Italy
S.A. 2015 Bourgogne Blanc, François Mikulski, Bourgogne, France

Juusto
Cheese

R.T. 2015 Torroja Terroir al Limit, Priorat, Spain
S.A. 1997 Colheita, Dalva, Porto, Portugal

Paahdettua valkosuklaata ja omenasorbettia
Roasted white chocolade and apple sorbet

R.T. 2005 Laurentiuslay Auslese, Carl Loeven, Mosel, Germany
S.A.2014 Tokaji Édes Szamorodni, Disnókö, Tokaj-Hegyalja, Hungary

 

Menu 52/62€**
Viinit  49/59€**

Molemmat kilpailevat sommelierit ovat valinneet keittiömestarimme suunnittelemaan menuuseen omat suositus viinit joista asiakkaamme pääsevät valitsemaan parhaat yhdistelmät. Illallisella molempien viinejä kaadetaan puolikas annos joten joka ruokalaji saa kumppanikseen kaksi eri viiniä.
Tulkaa maistamaan ja valitsemaan parhaat yhdistelmät #SommBattle
Viinit tarjolla ja kilpailu käynnissä 5.9.-16.9.

 

Saara Alander