Konsertti-illallinen 6.2. Ravintola Murussa Timo Lassy & Seppo Hovi

109.00

Saksofonisti Timo Lassyn suositut duo-konsertit Ravintola Murussa jatkuvat maanantaina 6.2.2023 kun vieraaksi saapuu suomalaisen musiikkielämän legenda Seppo Hovi. Lipun hintaan sisältyy konserttilippu ja Murun keittiömestarin suunnittelema neljän ruokalajin menu.

Ilta alkaa konsertilla Murun Viinibaarissa (Lönnrotinkatu 14) ja illalliselle siirrymme kulman taakse Ravintola Muruun konsertin jälkeen.

Ovet aukeavat klo. 17.30 Viinibaarissa
Konsertti alkaa klo 18.00
Illallinen n. klo 19.00 Ravintola Murussa

Lippuja tapahtumaan on rajoitettu määrä.

 

Saksofonisti Timo Lassyn suositut duo-konsertit Ravintola Murussa jatkuvat maanantaina 6.2.2023 kun vieraaksi saapuu suomalaisen musiikkielämän legenda Seppo Hovi.

Pianisti, kapellimestari, televisiojuontaja ja musiikkineuvos Seppo Hovin tie musiikin ammattilaiseksi alkoi Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolta. Dannyn, Kirkan ja Katri-Helenan säestysbändien sekä opettajavuosien jälkeen hän jäi freelanceriksi. Televisio teki persoonan tutuksi mm. Seppo Hovin seurassa sekä Bumtsibum-ohjelmien myötä ja niistä tuli palkintoina myös useita Venloja sekä Koura-kunniakirja.

Hovi on työskennellyt paljon eri laulajien kanssa viihteellisten konserttien pianisti-juontajana tai orkesterin johtajana. Hänet on nimetty Vuoden puhujaksi, ja Muusikkojen liitto ry on myöntänyt hänelle tunnustuspalkinnon. Jazzpiirit ovat nimenneet hänet Suomen Jazzlegendaksi numero 24.
Vuonna 2012 Seppo Hoville myönnettiin musiikkineuvoksen arvonimi.

Tilattavissa