La Campofilone Pappardelle 250g Jouluksi

6.90

Pasta Pappardelle La Campofilone 250 g

Perinteinen italialainen kananmunapasta. Herkullinen leveä, mutta erittäin ohut Pappardelle-pasta Marchen maakunnasta italiasta. La Campofilonen pastat ovat valmistettu vain parhaista raaka-aineista perinteisten italialaisten menetelmien mukaan.

Erittäin lyhyt, vain 2-3 minuutin, keittoaika. Pakattu kauniisen rasiaan. La Campofilonen pastoissa on tuoreen pastan maku ja tuntuma.

Pakkauskoko 250 g, n. neljälle henkilölle.

Valmistusaineet: Semolina durumvehnäjauhoja, kananmunaa (33,4 %).

Käytä keittämiseen runsaasti vettä (250 g:lle n. 3 litraa). Laita vesi kiehumaan, suolaa pastan keitinvesi kevyesti ja anna pastan kiehua 2-3 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada keitinvesi posi ja huuhdo nopeasti kylmällä vedellä. Viimeistele hyvällä oliiviöljyllä ja tarjoa haluamasi kastikkeen kanssa.

 

Herkut voi noutaa Ravintola Murun Viinibaarista 21.12. ja 22.12. klo 12.00-18.00 välillä(Lönnrothinkatu 14)

 

 

Toimitustapa

Nouto Murusta, Toimitus Helsinki, Espoo

Varasto loppu