Murun Viinibaarissa lauantaina 21.11. klo 12.00-14.00.
Tarjolla keittiömestarimme suunnittelema brunssi ja pohjattomasti samppanjaa brunssin viereen.
Maailmalta tuttu konsepti rantautuu nyt ensimmäisen kerran Muruun.
Alkuruokina muunmuassa
- Vihersalaattia
- Hunajapaahdettuja juureksia
- Päivän piiras
- Lasimestarin siikaa ja pikkelöityjä kasviksia
- Graavattua lohta ja savucremafrachea
- Ankkarilletteä ja appelsiini-hasselpähkinävinegrettia
- Porotartar ja yrttikreemiä
Pääruokana Murun kuuluisaa Tryffelirisottoa
Jälkiruoka herkkuja jälkiruoka pöydässä
- Juustoja
- Suklaaganachekakku
- Mascarponemoussea ja uunipäärynää
Tervetuloa nauttimaan brunssista samppanjan kera!
Samppanjana brunssilla on Legras&Haas Blanc de Blanc