Sommbattle 26.8. klo. 18.00 – Reeze Choi vs. Samuil Angelov

130.00

Tauon jälkeen super suosittu Sommbattle palaa elokuussa Ravintola Muruun! 26.8. toisistaan mittaa ottaa Sommelierit Reeze Choi ja Samuil Angelov. Varaa paikkasi nyt!

Suosittu Sommbattle palaa Ravintola Muruun elokuussa! Toisistaan mittaa ottavat Reeze Choi, palkittu sommelier Hong Kongista ja ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov. Sommbattlen ajatus on yksinkertainen. Murun keittiömestari on suunnitellut viiden ruokalajin menun ja toisistaan mittaa ottavat sommelierit ovat parittaneet jokaiselle annokselle oman viininsä. Illallisen vieraat valitsevat oman suosikkinsa jokaisen ruokalajin kohdalla ja illallisen lopuksi Sommbattlen voittaja on selvillä!

Maanantaina 26.8. päästämme sommelierit kehään ottamaan toisistaan mittaa!

Illallinen alkaa klo. 18.00 Ravintola Murussa. Lipun hintaan kuuluu Murun viiden ruokalajin menu viinipaketilla, jossa jokaiselle annokselle on kaksi paritettua viiniä. 

Lippuja tapahtumaan on rajoitettu määrä eli ole nopea!

Kysymyksiä? Tavoitat meidät sähköpostitse varaukset@murudining.fi

Reese Choi on palkittu sommelier ja hän on työskennellyt huippuravintoloissa kuten L’atelier de Joël Robuchon Hong Kongissa. Kisamenestyksenä viimeisimpänä on pronssisija Best Sommelier of the World-kilpailussa vuodelta 2023. Reese on perustanut oman konsulttiyriyksensä Somm’s Philosophy:n, jonka kautta hän jakaa osaamistaan maailman ravintoloihin!

Samuil Angelov on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä sommeliereja ja toimii kansainvälisen Association de la Sommellerie Internationalen hallituksen jäsenenä. Suomessa Angelov on tunnettu sommelier ja ravintoloitsija. Hän on yksi yrittäjistä muun muassa Ravintola Murun, Pastiksen ja monen muun takana.

Varastossa