Vielä on kesää jäljellä, Päivän menu

24.7.2017


Nyt alkaa olla Fredalla lomat lusittu.
Nyt on lasit kiillotettu  ja misat valmiina koska huomenna avataan ovet taas parin viikon kesätauon jälkeen. Porukka ollut eripuolilla suomea ja maailmaa hakemassa vaikutteita ja uusia ideoita, jotta voisimme olla taas parempia kuin koskaan aiemmin.

Tämän viikon listalla maistellaankin vielä kesäisiä makuja, jos saataisiin lämmin loppukesä tänne Suomeenkin. Mansikkakausi on parhaimmillaan ja niitä on napattu Murun päivän menun jälkkäriinkin. Tässä pieni sneak peak Murun tämän viikon menuuseen

 

Päivän menu:

Lohitartar, pikkelöity fenkolia ja sitruunamajoneesia

*

Haudutettua possun niskaa, valkopapupyrettä ja paahdettu kanan liemi

*

Juustot

*

Mansikkaa ja maitoa

Menun kaveriksi somppamme ovat pakanneet kaapit täyteen viiniä ja etsineet huippu yhdistelmät ruokiin. Muistakaa myös kysyä Sommelieriemme suosituksia kaikissa hinta luokissa sillä myös parempia pulloja on tarjolla Cora vinin avulla myös laseittain. Ei muuta kuin fredalle maistelemaan!

 

Saara Alander