MURUN VIINIBAARI

Murun viinibaari on Ravintola Murun vieressä, kulman takana osoitteessa Lönnrotinkatu 14. Viinibaarissa on laseittain tarjolla usein vaihtuva valikoima, tämän lisäksi viinilistalta löytyy yli 750 viinin valikoima. Murun viinibaari tarjoilee viinin ohella myös leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia.

Viinibaari on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 16:30 – 23:00, puhelinnumero 0300 472 339 (0,34€/min + pvm/mpm).

POIKKEUSAUKIOLOT:
Vappuaattona 30.4. avoinna, vapunpäivänä 1.5. suljettu
Juhannuksena kiinni pe 21.6. ja la 22.6.
Kesälomalla heinäkuun ajan

Huomioithan, ettemme ota varauksia vastaan viinibaarimme puolelle, mutta lämpimästi tervetuloa poikkeamaan lasilliselle sekä nauttimaan välittömästä tunnelmastamme.

Keskiviikkona sokkomaistellaan!

Viinien sokkomaistamisessa päästään lasiin kaadettua viiniä analysoimaan ja maistelemaan tietämättä etukäteen mitä lasiin on kaadettu. Tule haastamaan itsesi tai kaverisi uudella hauskalla tavalla. Sokkotasting sisältää 3 maisteltavaa viiniä ja on vain 15€/hlö! Sokkotastingsetit ovat tilattavissa koko illan. 

Torstai on pyhitetty samppanjalle!

Samppanjalla on erityinen asema viinibaarissamme. Seuraa Instagramia ja Facebookia, joissa kerromme, mikä on torstain erikoissamppanja. Viinejä on rajallinen määrä ja ne ovat tarjoilla ”first in, first served” -periaatteella.

Lauantaipäivän tasting

Lauantaipäivisin viinibaarissamme järjestetään viinitastingejä yleisesti klo 14.30 alkaen. Tilaisuudet kestävät yleensä noin 1-1,5 tuntia ja tilaisuuksia pidetään niin suomeksi kuin englanniksi. Tastingit ovat myynnissä ennakkoon verkkokaupastamme. Varaa paikkasi Suomen kärkisommelierien vetämiin tastingeihin!