MURUN VIINIBAARI

Viinibaarissa on laseittain tarjolla usein vaihtuva valikoima, tämän lisäksi viinilistalta löytyy yli 750 viinin valikoima. Murun viinibaari tarjoilee viinin ohella myös leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia.

Murun viinibaari on Ravintola Murun vieressä, kulman takana osoitteessa Lönnrotinkatu 14.

 

AUKIOLOAJAT

KE-LA klo 16:30 – 23:00

POIKKEUSAUKIOLOT

Kesälomalla heinäkuun ajan

 

PUHELINNUMERO

0300 472 339
(0,34€/min + pvm/mpm)

Huomioithan, ettemme ota varauksia vastaan viinibaarimme puolelle, mutta lämpimästi tervetuloa poikkeamaan lasilliselle sekä nauttimaan välittömästä tunnelmastamme.

Keskiviikkona sokkomaistellaan!

Viinien sokkomaistamisessa päästään lasiin kaadettua viiniä analysoimaan ja maistelemaan tietämättä etukäteen mitä lasiin on kaadettu. Tule haastamaan itsesi tai kaverisi uudella hauskalla tavalla. Sokkotasting sisältää 3 maisteltavaa viiniä ja on vain 15€/hlö! Sokkotastingsetit ovat tilattavissa koko illan.

Torstai on pyhitetty sampanjalle!

Torstaisin sommelierimme valitsevat kellarista samppanjan, jota harvemmin on laseittain tarjolla, mutta nyt samppanjatorstaisin on! Ilmoitamme sosiaalisessa mediassa torstaisamppanjamme yleensä samana päivänä. Torstaisamppanjaa on rajattu määrä ja aina tarjolla niin kauan kuin riittää.

Lauantaipäivän tasting

Lauantaipäivisin viinibaarissamme järjestetään viinitastingejä yleisesti klo 14.30 alkaen. Tilaisuudet kestävät yleensä noin 1-1,5 tuntia ja tilaisuuksia pidetään niin suomeksi kuin englanniksi. Tastingit ovat myynnissä ennakkoon verkkokaupastamme.
Varaa paikkasi Suomen kärkisommelierien vetämiin tastingeihin!