MURUN VIINIBAARI

Murun viinibaari on ravintola Murun vieressä, kulman takana osoittessa Lönnrotinkatu 14. Viinibaarissa on laseittain tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima, tämän lisäksi viinilistalta löytyy yli 750 viinin valikoima. Murun viinibaari tarjoilee viinin ohella myös leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia. Poikkea lasilliselle ja nauti välittömästä tunnelmastamme.

Viinibaari on avoinna keskiviikosta lauantaihin 16:30 – 23:00, puhelinnumero 0300 472 339. (Pidätämme oikeuden sulkea mahdollisesti aikaisemmin.)

Keskiviikko on viinivisailta

Pubivisa on nyt viinivisa, kerää max. 5 hengen joukkue ja tule kisaan mukaan. Kisa on joka keskiviikko ja 10 viikon välein palkitaan voittajatiimi privaatilla tastingilla (arvo 500€)

Torstai on pyhitetty samppanjalle!

Samppanjalla on erityinen asema viinibaarissamme. Seuraa Instagramia ja Facebookia, joissa kerromme alkuviikosta, mikä on torstain erikoissamppanja. Viinejä on rajallinen määrä ja ne ovat tarjoilla ”first in, first served” -periaatteella.

Perjantai – Punkku

Perjantaisin avaamme kellaristamme legendaarisia ja ikonisia viinejä. Viinit ilmoitetaan Somessa alkuviikosta, joten seuraa meitä! Voit myös toivoa viiniä perjantaiksi.

Lauantaipäivän tasting

Lauantaipäivisin viinibaarissamme on tasting. Tasting on myynnissä ennakkoon shop.murudining.fi -verkkokaupastamme. Varaa paikkasi Suomen kärkisommelierien vetämään tastingiin.