MURUN VIINIBAARI

Murun viinibaari on ravintola Murun vieressä, kulman takana osoittessa Lönnrotinkatu 14. Viinibaarissa on laseittain tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima, tämän lisäksi viinilistalta löytyy yli 750 viinin valikoima. Murun viinibaari tarjoilee viinin ohella myös leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia.

Viinibaari on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 16:30 – 23:00, puhelinnumero 0300 472 339.

Huomioithan, ettemme ota varauksia vastaan viinibaarimme puolelle, mutta lämpimästi tervetuloa poikkeamaan lasilliselle sekä nauttimaan välittömästä tunnelmastamme.

Keskiviikkona sokkomaistellaan!

Viinien sokkomaistamisessa päästään lasiin kaadettua viiniä analysoimaan ja maistelemaan tietämättä etukäteen mitä lasiin on kaadettu. Tule haastamaan itsesi tai kaverisi uudella hauskalla tavalla. Sokkotasting sisältää 3 maisteltavaa viiniä ja on vain 15€/hlö!

Torstai on pyhitetty samppanjalle!

Samppanjalla on erityinen asema viinibaarissamme. Seuraa Instagramia ja Facebookia, joissa kerromme alkuviikosta, mikä on torstain erikoissamppanja. Viinejä on rajallinen määrä ja ne ovat tarjoilla ”first in, first served” -periaatteella.

Perjantai – Perjantaipullo

Perjantaisin avaamme kellaristamme legendaarisia ja ikonisia viinejä. Viinit ilmoitetaan Somessa alkuviikosta, joten seuraa meitä! Voit myös toivoa viiniä perjantaiksi.

Lauantaipäivän tasting

Lauantaipäivisin viinibaarissamme on tasting. Tasting on myynnissä ennakkoon verkkokaupastamme. Varaa paikkasi Suomen kärkisommelierien vetämään tastingiin.